Dorthe Kofoed

Dorthe Kofoed

Cand. Psych.
Autoriseret psykolog
Godkendt Specialist i Psykoterapi og godkendt Supervisor.​

Introduktion

Jeg har tidligere arbejdet som psykiatrisk sygeplejerske og terapeut, inden jeg blev uddannet Cand. Psyk. fra Københavns universitet i 2003.

​Jeg tager som psykolog udgangspunkt i den klassiske psykodynamiske referenceramme og har også erfaring med kognitiv terapi ift. specifikke lidelser. I de terapeutiske forløb arbejder jeg sammen med klienten/parret om at udfolde og bevidstgøre gamle mønstre og undersøge, hvilke der er hensigtsmæssige, og hvilke der spænder ben og besværliggør et udviklende og tilfredsstillende liv. Jeg arbejder også med mere støttende og rådgivende forløb – bl.a. ift. stress/kriser og kronisk sygdom, hvor jeg supplerer psykologien med min viden om kroppen og dens fysiologi. Jeg oplever mit arbejde som et privilegie ved at blive inviteret ind i et andet menneskes liv, hvor vi sammen udfolder personens kompetencer, udfordringer, sårbarheder og drømme. Terapien skal således gerne hjælpe personen til at opnå en personlig udvikling og sikre en øget livskvalitet.

Erfaringsbaggrund

Jeg har arbejdet i mange år indenfor psykiatrien – såvel den akutte psykiatri som ambulatorier — samt været privatpraktiserende psykolog igennem flere år. Jeg har således arbejdet med en meget bred vifte af psykologiske problematikker og har opnået stor erfaring her i. Min viden om kroppens fysiologi og dermed reaktioner på psykologiske problemstillinger komplementerer hinanden på fin vis. Jeg modtager løbende supervision mhp. fortsat at dygtiggøre mig og for at kunne yde den bedst mulige behandling.​

Videreuddannelse i

GAPU (gruppeanalytisk gruppeterapi)

Specialeområder

Individuel psykoterapi til voksne og unge med angst, depression, spiseforstyrrelser, traumatiske kriser og sorgforløb samt udviklings-kriser, selvværdsproblematikker, stresstilstande, psykologisk håndtering af kronisk sygdom, parterapi og terapi af unge fra 12 år.

For professionelle superviserer jeg psykologer mhp. opnåelse af autorisation og specialistgodkendelse personale på behandlingssteder samt ledere.

Samarbejdspartnere

Udenrigsministeriet, Falck, SOS, Sygesikring Danmark, forsikringsselskaber, Work/Life, CCF (Colitis-Crohn Foreningen). Desuden psykiater Pia Bohn Christensen og Alice Madsen.

Praktisk info

​Hjemmesideadresse
www.psykologdorthekofoed.dk

​Mailadresse
psykologdorthekofoed@gmail.com

​Telefonnummer
+45 24 47 18 35

CVR
32869203