Psykolog til børn og unge

Har dit barn udfordringer i hverdagen?

​Mange børn vokser op i familier, hvor tryghed er en naturlig og integreret del af familielivet. 

Det betyder, at børnene har mulighed for at udvikle sig følelsesmæssigt og intellektuelt gennem den daglige trygge kontakt med forældrene og efterhånden med andre børn og voksne.

For nogle børn kan hverdagen indeholde små eller større problemer. Det kan dreje sig om familieproblemer som f.eks. skilsmisse, hvor de voksne i kortere eller længere tid har problemer med at give barnet en stabil hverdag.

Nogle børn oplever angst og sociale vanskeligheder i skolen eller i relation til andre børn og i familien. I den forbindelse kan det være en god idé for barnet at snakke med en psykolog med speciale i børn og unge.

Unge kan ligeledes have deres udfordringer i et samfund, som tilbyder mange muligheder, men også stiller store krav om at kunne fungere socialt og være i stand til at træffe selvstændige valg.​

Kontakt en psykolog til børn og unge

Hos Psykologcentret Israels Plads i København K har vi god erfaring med at hjælpe børn og unge, der har små eller store problemer i hverdagen. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har nogen spørgsmål, eller hvis du vil bestille en tid hos en psykolog for børn og unge. 

​Psykolog til børn og unge