Susanne Aavang Nielsen

Susanne Aavang Nielsen

Cand. Psych.

Autoriseret af psykolognævnet
Specialist i psykoterapi. Godkendt af Dansk Psykologforening
Supervisor i psykoterapi. Godkendt i Dansk Psykologforening
Vejleder i psykodynamisk psykoterapi. Godkendt i Dansk Psykiatrisk Selskab 

Introduktion

Jeg har psykoterapeutiske videreuddannelser inden for både den psykoanalytiske referenceramme og inden for den kognitive adfærdsterapeutiske referenceramme. Jeg kan derfor i samråd med dig tilpasse de psykologiske metoder til dine problemstillinger. Derudover er jeg optaget af, hvor vigtigt det er, at psykoterapien foregår i en tryg terapeutisk relation.

Jeg er optaget af at hjælpe med at bryde symptomets onde cirkler af vedligeholdelse af psykisk ubehag og smerte. Og jeg er optaget af de dynamiske processer, der foregår mellem mennesker og i den enkelte, der kan øge sårbarhed for at udvikle eksempelvis angst, depression, spiseforstyrrelse og andre livsproblemer.

Erfaringsbaggrund

Jeg har arbejdet i over 20 år i voksenpsykiatrien med et bredt spektrum af kliniske problemstillinger og har mange års erfaring med individuel psykoterapi, parterapi, gruppeterapi og supervision.

Før jeg blev psykolog, har jeg en uddannelse som socialpædagog. Jeg har arbejdet med børn og unge frem til og under psykologuddannelsen.

Videreuddannelse

Jeg har videreuddannelser i psykodynamisk/psykoanalytisk psykoterapi, gruppeanalytisk psykoterapi, kognitiv adfærdsterapi, dialektisk adfærdsterapi og i supervision af psykoterapi.

Specialområder

Mine specialområder er:

  • Individuel psykoterapi af unge og voksne
  • Parterapi
  • Gruppeterapi
  • Supervision af psykologer med henblik på, at de opnår autorisation og specialistgodkendelse, supervision af læger og supervision af tværfaglige teams
  • Psykoterapi af angsttilstande, stress, depression, spiseforstyrrelse, sorg og krise, traume, tilknytningstraume, livskriser og personlig udvikling.

Samarbejdspartnere

Sygeforsikring danmark
Private sundhedsforsikringer

Praktisk info

Hjemmesideadresse
www.susanneaavang.dk

​​Mailadresse
psykolog@susanneaavang.dk

​​Telefonnummer
+45 23 25 78 15

​​CVR
41 14 49 63